zaterdag 5 januari 2019

LET OP DE DATUM IS GEWIJZIGD! 

DIT CONCERT STAAT NU GEPLAND OP 7 APRIL 

Franse Chansons in Concertserie Sparrendaal 

Terug in de tijd, de jaren 50, 60 en 70 uit de vorige eeuw. Dat waren de hoogtijdagen van het ‘traditionele’ Franse chanson met artiesten als Piaf, Brel en Barbara. Het Franse chanson blijft ook in onze tijd nog heerlijk om naar te luisteren, dankzij de melancholieke  teksten en mooie melodieën. Nummers als “sous le ciel de Paris”, “les feuilles mortes” of “une belle histoire”  klinken nog steeds bekend in het gehoor. Je waant je tussen de Franse wijngaarden, genietend van een heerlijk glas bordeaux. 

Op 7 april om 15:00 in Buitenplaats Sparrendaal is het vijfde concert uit de reeks van Concertserie Sparrendaal met  Franse chansons. Deze worden vertolkt door zangeres Caroline Erkelens, saxofoniste Aubrey Snell en pianiste Nettie Krull. Drie Nederlandse muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots hebben verdiend, en die ter gelegenheid van deze concertserie de kaaskopjes bij elkaar hebben gestoken. Zij gaan u  laten genieten van chansons waarvan sommigen ook in Nederlanse vertaling zijn bijgeschreven in het archief der onvergetelijke liederen, zoals “een vriend zien huilen” van Herman van Veen (naar “voir un ami pleurer” van Jacques Brel).  Kortom, een heerlijke middag Franse melancholie !

Concertserie Sparrendaal – Het vijfde concert van dit seizoen 

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen biedt in het seizoen 2018-2019 een podium aan bijzondere concerten van hoge kwaliteit. Dat varieert van romantische muziek tot Tango en van ‘n kerstconcert tot  familieconcert. Rode draad is dat de saxofoon altijd een rol in de muziek speelt. Kom vooral luisteren en ontdek de veelzijdigheid van dit instrument en de schoonheid van dit monument!


Caroline Erkelens  - Zang en gitaar 

Aubrey Snell – Saxofoon

Nettie Krull - Piano

Algemene informatie

Zondag 3 februari om 15:00 uur in Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89 Driebergen-Rijssenburg

Kaarten via : of 06 28 91 74 52   

Kaarten p.p. €25,00 inclusief één consumptie

Vroegboekkorting kaartje p.p. €20,00 voor 25 maart. 

Voor meer informatie: www.aubreysnell.nl en/of  www.aubrey-saxofoon.nl