vrijdag 17 augustus 2018 10:30

Sparrendaal Concert op 7 oktober


Concertserie Sparrendaal – Het eerste concert van dit seizoen

 

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen biedt in het seizoen 2018-2019 een podium aan bijzondere concerten van hoge kwaliteit. Dat varieert van romantische muziek tot Tango en van ‘n kerstconcert tot  familieconcert. Rode draad is dat de saxofoon altijd een rol in de muziek speelt. Kom vooral luisteren en ontdek de veelzijdigheid van dit instrument en de schoonheid van dit monument!


Op 7 oktober  om 15.00 uur vindt er een bijzonder Tango-concert plaats i Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg.

Het bekende tango ensemble Trio Tangata speelt samen met saxofoniste Aubrey Snell een luisterrijk programma. De combinatie saxofoon met bandoneon, contrabas en piano geeft   een extra warme kleur aan de al zwoele tango’s.

De muziek zit vol passie en wordt met hoge professionele kwaliteit gespeeld. Sprankelend met weemoed en melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken dit concert een feest voor uw oor, oog en gevoel.

Werken van o.a. Piazzolla, Markerink

 

Trio Tangata bestaat uit:  

Jacqueline Edeling (bandonéon),

Margreet Markerink (piano)

Boris Franz (contrabas) 

Aubrey Snell (saxofoon)

 

Het concert begint om 15uur. Met vroegboekkorting is  het €20,00 (geldig t/m 30-09) en aan de deur €25,00, inclusief een pauzedrankje.

Kaarten te bestellen via :  of 06 30710006

In september zijn ze te horen op NPO radio 4. Spelen ze in Muziekgebouw Eindhoven en tijdens museumnacht in het Historisch museum van Den Haag. 


Dankzij Cultuurfonds en KF Hein fonds zijn deze concerten mogelijkReacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

 
Naam 
Url (optioneel)