dinsdag 5 april 2022

Rotaryclub Alphen en Theater Castellum slaan de handen ineen voor Oekraïense slachtoffers! 

Ken jij ook het gevoel van machteloosheid dat je overvalt bij het zien van de beelden uit Oekraïne?

Wij willen iets doen.

Zondag 24 april van 14:30 tot 17:00 organiseren wij hét Alphense benefietconcert voor Oekraïense vluchtelingen. Een adembenemend concert in samenwerking met verschillende artiesten en Theater Castellum. Belangeloos werken zij mee. Alle opbrengsten worden ingezet om hulp in Oekraïne mogelijk te maken.

Dit concert geeft niet alleen ons, maar heel Alphen de mogelijkheid om de slachtoffers te helpen. Het wordt onvergetelijk! Wij bouwen, samen met Oekraïense vluchtelingen, aan het definitieve programma. Zet 24 april wel alvast in je agenda. Niet alleen een adembenemend concert, maar ook een manier om medeleven en solidariteit te tonen. Kaarten voor dit benefietconcert kosten € 25, inclusief een consumptie. 

Zij zijn verkrijgbaar bij Theater Castellum

Wij doen iets, jij ook? Kom 24 april naar het concert in Theater Castellum!

De presentatie zal in handen zijn van niemand minder van Victoria Koblenko. Zij is zoals bekend van Oekraïnse afkomst. 

 

dinsdag 15 maart 2022

Een project als Cultuurcoach opgezet en uitgevoerd

donderdag 1 juli 2021

Kinderboek met CD

Kleine Ster

Een kinderboek schrijven borrelt al jaren in mijn hoofd. Bij elk verhaaltje een muziekstuk en een illustratie. Met als doel kinderen te laten ervaren dat muziek vrolijk maakt of verdrietig. Dat muziek een uitlaatklep kan zijn, aan een verhaal gekoppeld kan worden. Of een verhaal zelf gemaakt bij een muziekstuk tijdens een bepaalde periode of de fantasie die er op dat moment is.

Het boek gaat over kleine Ster en haar toverfluit die ze overal mee naartoe neemt omdat ze niet zonder kan. Want kleine Ster is niet goed in praten en al helemaal niet over haar gevoelens, dat vindt ze eng en moeilijk. Ze gebruikt haar toverfluit om iedereen te laten horen hoe zij zich voelt.  Helaas gaat dat niet altijd even gemakkelijk want ze voelt zóveel. En als ze dan van alles door elkaar voelt boos, verdrietig, bang en blij begrijpt niemand haar meer. Ook de grote mensen niet, die willen praten met woorden dat vinden ze veel makkelijker. Maar praten kan kleine Ster alleen met haar toverfluit
En op een dag als ze zich dan echt niet meer gehoord voelt gaat ze opzoek naar oren die haar willen horen. Onderweg op haar reis komt ze groot meesters tegen met goeie oren. 

Om muziek te laten klinken in combinatie met verhalen en beeld breng ik eerste mijn kinderboek met cd volgend jaar uit. De thema’s zijn gekoppeld aan de basis emoties.
Bekende klassieke werken van o.a. Debussy, Ravel, Poulenc.Dit project wordt ondersteund door Harry Otten management, SENA performer en Ina van Dam fonds