woensdag 6 januari 2016 9:00

Het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar.

 

Zo gaat het jaar in ene voorbij en staan we weer aan het begin van een nieuwe jaar.

Het leven van een moeder met drie kinderen, twee ukkies en een studerende adolescent is best druk kan ik je vertellen.

Als de verkouden dochter weer de zoveelste snottebel heeft schreeuwt de ander om een schone luier die behoorlijk stinkt terwijl mijn oudste studentje opbelt of ze kan komen eten vanavond.

Natuurlijk allemaal geen probleem dat is zo gepiept al was ik net mijn liedjes aan het instuderen voor de Oudejaarschantant want dat heb ook nog te doen.

Al met al zit ik nooit stil, heb ik geen tijd om mij te vervelen en liggen er stapels boeken die schreeuwen om gelezen te worden terwijl de waslijst met ‘ Things to do’ steeds langer wordt, deze schrijf ik tegenwoordig op een wc-rol dan weet ik zeker dat ik genoeg papier heb

En de vraag: ‘Hoe overleef je het jaar’ komt dagelijks in mij op. Heb je hem overleeft dan begint het gewoon weer van vooraf aan. Kers vers, met nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en wellicht met nieuwe mislukkelingen en teleurstellingen die ik helaas elke keer weer opnieuw tegenkom. Want ik kan wel zeggen dat ik ze niet heb maar dan lieg ik, dus hou ik mezelf voor dat deze heel gezond zijn anders kan ik mij niet verder ontwikkelen. En ach, ik ben ook maar een mens met teveel wensen en veel te veel eisen. 

Zo zit het jaar er dan toch weer op. Maar als ik heel eerlijk ben was het afgelopen jaar weer een openbaring. Zeg ik ‘weer’? ‘Ja weer!’ Want dat is ook elk jaar weer opnieuw. Is er nog echt iets wat nieuw is voor het aankomende jaar? Volgens mij was gisteren hetzelfde als vandaag en morgen met elke dag een ander gemoed en gezicht.

Ik heb nu het geluk gehad dat ik drie jaar achtereen het jaar mocht afsluiten met een eigen show. En ik je kan vertellen dat het afgelopen jaar het meest naar mijn zin was zowel in vorm, kleur als style. En wie weet doe ik het nog een keer. Nu eerst even tijd voor andere dingen die ook elk jaar weer terug komen. Want wat komt er nou niet terug in het nieuwe jaar.... ?

De allerbeste wensen en maak er een mooi jaar van!

Aubrey Snell 

Ps Voor degene die mijn show hebben gemist. Tja niet getreurd we gaan hem echt nog wel een keer spelen maar dan zonder het Oudjaarslied. Klik hier voor de reactie van Roefie Hueting.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

 
Naam 
Url (optioneel)