vrijdag 28 november 2014

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Mocht je dit niet willen missen kom langs. Wil je er zeker van zijn mag je je opgeven via of naar Aubrey Snell 06 30710006.

Locatie: Parktheater, Cornelis Geellaan 2 te Alphen aan den Rijn, Theaterzaal

Tijd: 15:00 uur

Toegang: Gratis

donderdag 27 november 2014

Bij !Triggr geef ik volwassenen theaterlessen. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met !Triggr 

In januari komt er weer een nieuwe cursus voor volwassenen en een cursus voor kinderen.

Bij het Park-Villa is er vanaf januari weer een cursus theaterbeesten, theaterberen en theatertijgers. Voor meer informatie kunt u terecht op de website Park-Villa

dinsdag 18 november 2014

Een interview met het Algemeen Dagblad over de nieuwe cd 'Saut d'Amour' van het Arte Duo. En de tweede oudejaarsconference aan den Rijn die ik samen met Fred van Rooij bedenk in het Theater Castellum.

De cd presentatie-concert van onze nieuwe cd kan je 30 november in het Parktheater bijwonen. Wil je het concert bijwonen, geef je dan op via

Wil je de Oudejaarsconference aan den Rijn meemaken, deze is te zien op 27 december in het Theater Castellum klik op deze link voor de kaartjes.

Zie hier het interview:

maandag 17 november 2014

Gratis Concert. 

Cd Concertpresentatie van de nieuwe cd 'Salut d'Amour' - Arte Duo  in Parktheater!


Het Arte Duo – saxofoon en piano – presenteert zondag 30 november haar tweede cd in het Parktheater aan de Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn. Vanaf 15.00 uur zijn enkele nummers te beluisteren en is de cd voor 15 euro te koop.

Deze tweede cd, Salut d’Amour, bevat voornamelijk romantische muziek van componisten als Schubert, Schumann en Fauré. Enkele hoogtepunten waren al te horen in het NPO Radio 4-programma Opium.