woensdag 21 februari 2018

Voorjaarsvakantie: sprookjesvoorstelling van Belle en het Beest

Kom in de voorjaarsvakantie, 24 februari t/m 4 maart, naar de muzikale sprookjesvoorstelling van 'Belle en het Beest' in Museum Speelklok en laat je meevoeren met een spannend liefdesavontuur. Een leuke activiteit in Utrecht voor kinderen!

Het verhaal van deze familievoorstelling is een bewerking van het bekende 18de-eeuwse sprookje en neemt je mee naar een magische wereld, waarin ook de muziekinstrumenten van het museum klinken. Een leuk uitje met kinderen voor in de voorjaarsvakantie in Utrecht.

-Koop onderaan deze pagina jouw ticket voor de voorstelling-

Het verhaal
Wanneer Belle wordt opgesloten in het kasteel van het Beest besluit ze zich niet te laten kennen. Niemand kan alleen een Beest zijn, er moet iemand anders achter verscholen gaan. Bijgestaan door een betoverde klok en een eigenwijze kandelaar gaat Belle op een muzikaal avontuur in het kasteel. Wat Belle niet weet is dat het Beest een vervloekte prins is, die de liefde moet vinden voor het muziekdoosje stopt met spelen…

Algemene informatie

  • Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart
  • Doordeweeks: 14.00 uur en 15.00 uur
  • Weekend: 14.00 uur
  • Toeslag op entreeprijs: €4,50
  • Duur: 45 minuten
  • Adviesleeftijd: 5+
  • Tekst: Theo de With
  • Spel: Aubrey Snell en Tim van Scheijen

Kaartverkoop
Plan je dagje uit in de voorjaarsvakantie op voorhand en koop hieronder online je ticket voor Museum Speelklok en de muzikale sprookjesvoorstelling van Belle en het Beest. 

  • Let op: Kijk alsjeblieft goed naar de ticketopties voordat je de aankoop bevestigt. Zorg er ook voor dat je het goede email adres opgeeft bij bestelling. Dit om er zeker van te zijn dat de tickets goed aankomen.

woensdag 21 februari 2018

De Chinese Nachtegaal

juni 2 - juni 10 tijdens Delft Fringe festival

De Chinese Nachtegaal

Kom kijken en luisteren naar de familievoorstelling van het sprookje van de Chinese Nachtegaal. Ontdek het betoverende verhaal over de Chinese keizer en een klein vogeltje. In de tuin van zijn paleis woont een prachtig zingende nachtegaal, waarvan de keizer helemaal geen weet heeft. Iedereen in de wereld weet echter wel dat die nachtegaal daar woont en zo mooi kan zingen. De keizer laat de nachtegaal zoeken en laat hem elke dag in zijn paleis voor hem zingen. Totdat hij op een dag een mysterieus cadeau krijgt van de keizer van Japan… Tijdens deze muzikale bewerking van het 19e-eeuwse sprookje van Hans Christian Andersen komt het verhaal tot leven.

Saxofoniste & theatermaakster Aubrey Snell speelt samen met pianiste Lineke Lever een spannend en ontroerend sprookje over échte vriendschap. Maar is het wel een sprookje? Als Arte Duo hebben we al zeer diverse muziektheaterproducties samen gemaakt.

Adviesleeftijd: 5+

Speeldata: 2 en 10 juni in het Rietveld Theater, Delft en Microtheater, Delft.